wwjd

Det finns inte bara en väg, det finns hur många som helst. Det finns vägar som är dåliga, bra och en som är bäst. Man kan gå vilse, och det är precis vad jag gjort. Jag har gått så otroligt vilse. Men nu vill jag hitta rätt. Det kommer ta ett bra tag innan jag kommit in på rätt väg igen men jag ska göra det. Alla kan gå fel men tillslut hittar man oftast ändå. Och det är precis vad jag ska göra nu, jag ska backa och försöka hitta rätt även om det tar sin tid.


lesslesslesslessless

Jag blir så jävla less helt ärligt vad är det med oss människor nu för tiden? Det är inte en jävel som inte är falsk. Alla hittar på snackar skit går bakom ryggen på varandra sårar varandra leker med känslor. Är det såhär vi vill ha det? Helt sjukt vad trött jag är på allt,på hela världen. Varförvarförvarför? Tror bara det finns en som kan hjälpa mej vidare och han är just nu så långt ifrån mig som det går jag har glidit ifrån det mer än någonsin och nu är det på tiden det är nu jag ska hitta tillbaka.


gammalt och nytt, livet och falskheten


Destroy what destroys you

cool bild vet. Hatarminaögonmenaja


-

I don't give a fuck if I cut my arms bleeding. Do you even care if I die bleeding? Would it be wrong, would it be right, if I took my life tonight.


Lalalalalala

Kolla på mig jag har ingen stil men du borde sett att jag va full av liv


Jag ska rycka upp mig, jag står inte ut med mig själv.

Fin osv hahaha men vem bry sej :PpPpppPppp


RSS 2.0